En inscriure't i fer el pagament per algun dels nostres tallers o formacions, et compromets a complir les següents condicions de cancel·lació:

1. Cancel·lació amb 30 dies d'antelació a l'inici del taller o formació:

Si decidiu cancel·lar la vostra participació amb almenys 30 dies d'antelació a l'inici del taller o formació, es realitzarà un reemborsament complet de l'import abonat.

 

2. Cancel·lació entre 15 i 30 dies abans de l'inici:

En cas que cancel·lis la teva participació entre 15 i 30 dies abans de l'inici del taller o formació, tindràs dues opcions:

  • Recuperar el 50% de l'import abonat.
  • Traslladar l'import total a una altra activitat de la teva elecció, amb un termini d'un any per utilitzar-la.

 

3. Cancel·lació amb menys de 15 dies d'antelació a l'inici:

Si decidiu cancel·lar la vostra participació amb menys de 15 dies d'antelació a l'inici del taller o formació, l'import abonat no serà reemborsat i tampoc no podrà ser traslladat a una altra activitat.

 

4. Modificacions a les Dates o Contingut:

Ens reservem el dret de fer canvis en les dates, horaris o contingut dels tallers o formacions. En cas de canvis significatius, us informarem amb la major antelació possible i oferirem alternatives adequades.

 

5. Contacte i Suport:

Si necessites fer una cancel·lació o tens alguna consulta relacionada amb les nostres condicions de contractació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@volveracasa.es o 600 00 00 00.