FACILITADORES

Karen Mora

Ballarina, docent i investigadora del moviment.


Graduada a l’Institut del Teatre en composició coreogràfica i interpretació, Barcelona. Professora de Hatha Yoga i Pilates amb més de deu anys d’experiència. És terapeuta de massatge tailandès. Docent de tècniques d’improvisació a Enestudio, espai especialitzat en la pràctica i investigació del Contact Improvisation. També realitza tallers intensius a centres cívics i instituts.

S’interessa apassionadament en l’aprenentatge i la transmissió del moviment, la potència transformadora de l’art i l’exploració de noves mirades sobre els llenguatges del cos. Creu el cos com un espai i temps de revelació.

 

Ana Herrera

Dona dansaire, professora d’expressió corporal.


Graduada a l’estudi de Patrícia Stokoe, Buenos Aires. Als tres anys comença el contacteamb la dansa a l’estudi de Maria Fux. Més tard comença a fer classe a l'Estudi de Patricia Stokoe on es gradua com a professora centrant la seva pràctica docent amb nens.

Arriba a Barcelona de la mà del Disseny Gràfic, però manté el contacte amb la dansa i així arriba a espais com La Caldera, Àrea i la Piconera, entre d’altres. A la darrera dècada, és a través de la pràctica del ioga que descobreix la respiració conscient i la meditació en moviment. En els darrers anys es forma en tècniques com mindfulness i cinètica respiratòria. 

Sempre li va inquietar com difondre i fer accessible el moviment com a espai d’exploració i d'autoconeixement.